הבננה היא פרי שאין לשמור בקירור במקרר. האפשרות הטובה ביותר היא על השיש במטבח או להקפיא אותן עבור הכנת שייקים למשל.
למרות שזה לא נראה אסתטי חשוב שהבננה תהיה בעלת קליפה צהובה עם כתמים שחורים! בתעשייה מבשילים בננות באמצעות גז (לרוב כדי לזרז תהליכים) לכן, ייתכן שתהיה צהובה מאוד ועדיין לא מוכנה לאכילה. במצב כזה שמרו אותה עוד כמה ימים. עם הופעת הכתמים השחורים – אפשר לאכול!
בננה פולטת גז בשם אתילן, לכן היא יכולה לעזור לכם לזרז הבשלה של אבוקדו שעדיין לא מוכן לאכילה. זה טריק ישן, מוכר וכזה שעובד תמיד. כך היא תורמת לדיאטה שלכם וגם למשק הבית.
7 תגובות
שלום אני אוהבת לאכול בננה אחת כל יום.
פצצת אינרגיה ללא כולסטרול
תודה על המידע
רחל
תהני רחל 🙂
האפשרות הטובה ביותר היא על השיש במטבח או להקיא אותן עבור הכנת שייקים למשל.
לא הבנתי מה להקיא ??
בננה בולטת גז בשם אתילן.
אולי התכוונתם פולטת, תתקנו את השגיאות בבקשה.
הי הי ותודה על הסבת תשומ הלב! כמובן הכוונה להקפיא! 🙂
תודה צביה, כן לעים זה קורה בהעלאת התכנים לרשת- נתקן
האם אכילת בננה שלא הבשילה מספיק והיא לא ממש מתוקה משנה את הערך התזונתי?
כן, בננה שאיננה בשלה לא תכיל את הערכים הנקובים בכתבה