כמו שכולכם יודעים את המתכונים המורכבים באתר ובקליניקה שלי אני בונה בשיתוף עם שפים, קונדיטורים ומפתחי מתכונים . היות נדרשת מקצועיות אמיתי כדי להגיע למרקם, לערכים הנכונים ולטעם המדוייק. במסגרת העבודה, מצאתי את עצמי, לא פעם, ממליצה למטופליי על מתכונים של קולגות. כך נולדה פינה חדשה בסטורי של האינסטגרם שלי. שמה: “המתכון הנכון” (אם אתם עוד לא יודעים במה מדובר אני מזמינה אתכם להצטרף אליי גם באינסטגם שלי). בפינה השבועית אני מנתחת מתכונים של קולגות ונותנת המלצות תזונתיות הקשורות במתכון. כך הכרתי את נטליה – המליצו לי על העמוד שלה לפינה.
נטליה הידועה גם כ: theveganati היא מפתחת מתכונים טבעוניים ומוצלחים, בעלת בלוג מרהיב ועמוד אינסטגרם ששווה Follow.
בתום הפינה התחלנו לשוחח. מכירים את האנשים שהקליק איתם מיידי? ובכן, כך קרה והחלטנו לצאת להפקה מיוחדת של מתכונים טבעוניים מאוזנים במיוחד בשבילכם!
לאחר הקדמה ארוכה, אבל כזו ששווה את זה, קבלו את המתכון הראשון בסידרה: קציצות טופו טבעוניות ועשירות בחלבון.
8 תגובות
שלום, בהנחה שאני לא מוצאת ברוקולי טרי במה אפשר להחליף? קפוא? ירק אחר? תודה
הי ורד שאלה מעולה!
לשאלתך הראשונה, ממש אין הכרח שהברוקולי יהיה טרי.
אפשר להתמש בקפואים של החברות השונות ופשוט להפשיר לפני ההכנה. הערכים התזונתיים נשמרים היטב גם הירקות קפואים.
אם את לא אוהבת ברוקולי או לא מוצאת אני חושבת שתחליף טוב יהיה כרובית בגלל הדימון אבל את לגמרי יכולה להתפרע עם סלק למשל ואז לקבל קציצות בעלות גוון ורוד ומגניב. אשמח שתראי לי את מה שייצא (בתמונה) ותספרי במה בחרת בסוף.
היי קרן,
תודה על המתכון
במה אפשר להחליף את הברוקולי?
(חוץ מכרובית או סלק)
ירק זמין כלשהו
הי תהילה,
את מוזמנת לעשות כל שינוי ולבדוק האם זה מתאים. באופן עקרוני זה לא ממש משנה- זה עניין של טעם 🙂
הי קרן האם הכוונה לבזיליקום יבש או טרי?
אפשר גם וגם 🙂
את הברוקולי – צריך לבשל?
אפשר גם וגם 🙂