- התחילו כאןברוכים הבאים לאתר שליתפריט
- חוברת מתכונים להורדה בחינם
- בניית תפריט וליווי תזונתיאורח חיים בריאתפריטתזונת ספורטתפריטהריון ולידהתפריט
- הרצאות וסדנאות
- שירותים נוספים
- בלוג הבריאותכתבות תזונה ובריאותתפריטכתבות תזונה וספורט למתאמניםתפריטאורח חיים בריא - הכל חוץ מתזונה...כתבות תזונה ובריאותתפריטכתבות תזונה לספורט ואימוניםתפריטכתבות וולנסתפריט
- מתכונים בריאיםארוחות צהרייםתפריטמתכונים טבעונייםתפריטמתכונים ללא גלוטןתפריטמתכונים לעוסקים ספורטתפריטמתכונים דיאטטייםתפריטמתכונים לחגיםתפריטהנצפים ביותר:
- סיפורי הצלחה
18 תגובות
יצא לי מעולהההה
מעולההההה
איזה כיף שאהבת! יאללה להכין וכשזה מוכן אשמח לתיוג באינסטגרם כדי לראות איך יצא לך 🙂 https://www.instagram.com/karenann_gaiman/
הי, במה אפשר להחליף את הגבינות? תודה
הי 🙂
אני מציעה לך דווקא במקרה הזה לנסות מתכון של פשטידה טבעונית שנמצא פה בבלוג הבריאות.
האם אפשר להחליף את הקוטג בגבינה לבנה
דווקא לא כדאי כי זה ישנה את המרקם של הפשטידה.
מה שכן, הקוטג’ במתכון הוא לא כמו קוטג’ שמורחים על פרוסה למשל 🙂 . תנסי – נראה לי שתאהבי
אפשר לטחון את הברוקולי ולשים בלי לבשל?
כדי שהמתכון ייצא בדיוק במרקם הנכון כדאי להכין לפי המתכון. אפשר להשתמש בברוקולי מבושל וקפוא כדי לקצר את ההכנה 🙂
האם המתכון מתאים לסכרתיים?
הי רנה,
חשוב לדעת האם המתכון מתאים לך ולסוכרת שלך – לכן יש לקחת את המתכון לדיאטנית שלך ולבדוק איתה.
כמה מאפינס יוצאים מהמתכון?
הי תהל, החישוב הקלורי הוא ל 6 מאפינס.
אפשר כמובן להכין אותם קטנים יותר או גדולים יותר – לבחירתך 🙂
איך מודדת חצי כוס גבינה צהובה 9%?
רייזי, דבינה מגורדת בכוס מדידה רגילה 🙂
תודה!!!
אחלה של מתכון!!!
הכנתי עם כרובית ויצא ממש מושלם
האם אפשר לעשות בלי הגבינה הצהובה ולהוסיף גבינה מלוחה במקום?
אני לא חושבת שכדאי כי זה ישפיע משמעותית על המרקם