פרק 15: כיצד נזין את עצמנו באופן שגם תורם לעולם | עמית מסטצ’קין

מגיל צעיר היה לעמית מסטצ’קין תחביב יוצא דופן: לפתוח מקרר בבתים של חברים ולחפש מוצרים פגי תוקף. היום הוא טבח שמומחה בהרכבת מנות טעימות משאריות. בפרק נלמד כיצד נוכל למנוע בזבוז במטבח אם נתכנן, נקנה, נאחסן ונבשל נכון.

אשמח לשמוע עוד!

לתיאום פגישת ייעוץ עם קרן אן וצוות הדיאטניות השאירו פרטים

אשמח להצטרף לקהילה!

אהבת את הכתבה?
הצטרפו לקהילת הבריאות שלי
לקבלת עדכונים והטבות

רוצים להמשיך לקרוא? הנה כמה כתבות שאולי תאהבו

כמה כיף שהחלטת ליצור קשר- קדימה הולכים על זה

אפשר למצוא אותנו :

בטלפון 0547556657

ובאימייל [email protected]

נשמח לחזור אלייך: