האמיצים שבינינו כבר יודעים, פלפל חריף משדרג כל ארוחה, אבל למה?
הפלפל החריף מכיל חומר ששמו קפסאיצין, אשר נחקר בעיקר בשל יתרונותיו האנטי דלקתיים אשר עשויים להגן מפני סרטן.
בנוסף ניסויים בבעלי חיים הראו שקפסאיצין מסייע לגדילה של רקמת השומן החום.
השומן החום, בניגוד ללבן, הוא רקמה צורכת אנרגיה ולכן אם אכן תמצא דרך להגדילה גם בבני אדם, ייתכן שתיתרום לירידה במשקל.
האמיצים שבנינו יאכלו פלפל חריף חי, לאלו המעדיפים את הפלפל שלהם בצורה רגועה אפשר לשלבו בתבשילים לפי הטעם. אז הנה! למרות שרובנו משתמשים בו רק לתיבול, פלפל אדום וחריף לגמרי ראוי להכנס למצעד שלנו – ירקות אדומים בריאים.