- התחילו כאןברוכים הבאים לאתר שליתפריט
- חוברת מתכונים להורדה בחינם
- בניית תפריט וליווי תזונתיאורח חיים בריאתפריטתזונת ספורטתפריטהריון ולידהתפריט
- הרצאות וסדנאות
- שירותים נוספים
- בלוג הבריאותכתבות תזונה ובריאותתפריטכתבות תזונה וספורט למתאמניםתפריטאורח חיים בריא - הכל חוץ מתזונה...כתבות תזונה ובריאותתפריטכתבות תזונה לספורט ואימוניםתפריטכתבות וולנסתפריט
- מתכונים בריאיםארוחות צהרייםתפריטמתכונים טבעונייםתפריטמתכונים ללא גלוטןתפריטמתכונים לעוסקים ספורטתפריטמתכונים דיאטטייםתפריטמתכונים לחגיםתפריטהנצפים ביותר:
- סיפורי הצלחה
5 תגובות
לא הבנתי רק אם מכניסים את הדגים עם המשרה לתנור? או מוציאים מהמשרה לתבנית ואז לתנור…
בלי כיסוי בתנור הדג לא מתייבש?
הי סיון,
מכניסים את הדג לתנור עם המשרה.
אם תפעלי לפי המתכון והטמפרטורה של התנור תהיה נכונה הדג לא יתייבש.
תהני 🙂
הי המתכון נשמע מעולה
וממנו משתמע שמשרים את הדגים ברוטב כוסברה שמכינים ואז צולים
רק התמונה מבלבלת
בתמונה זה נראה שהסלומון נצלה בנפרד ומונח על רוטב כוסברה ..
נכון,
צילומי אוכל צריכים להיות מעט שונים מהמתכון כדי לצאת אסתטיים. את המתכון יש להכין כפי שכתוב 🙂
אשמח לראות איך יצא
הי
שאלה נוספת
4 לימונים הם המון מיץ וחמיצות
המרינדה אמורה לצאת עם דגש חזק של חמיצות ?
תודה