את אורי שביט פגשתי פיזית לראשונה כשהתארחה בתכנית הטלוויזיה שלי. עוד לפני שזה קרה נהנתי לעקוב אחריה (ואחר המתכונים הטבעוניים המשגעים שלה) ברשת. אתם בטח מכירים ומכירות אותה מהבלוג “טבעוניות נהנות יותר” או מהאינסטגרם הסופר פעיל שלה. ואם לא, זמן טוב להכיר.
השילוב של אידיאולוגיה חזקה, יצירתיות ומקצועיות בלתי מתפשרת הם מה שמאפיינים את המתכונים של אורי ואת העבודה שלה. לכן לא הופתעתי לפגוש אותה שוב בכנס אותו הנחתי. בכנס הזה שוב בישלנו יחד. ליתר דיוק, אורי בישלה ואני אכלתי 🙂 ונחשו מה? הכנו את המתכון שאתם עומדים להכין בעצמכם ממש עכשיו: טורטיה ממולאת באבוקדו, שעועית וכל טוב. ושימו ♥ הטורטיה עצמה עשויה מקינואה!