- התחילו כאןברוכים הבאים לאתר שליתפריט
- חוברת מתכונים להורדה בחינם
- בניית תפריט וליווי תזונתיאורח חיים בריאתפריטתזונת ספורטתפריטהריון ולידהתפריט
- הרצאות וסדנאות
- שירותים נוספים
- בלוג הבריאותכתבות תזונה ובריאותתפריטכתבות תזונה וספורט למתאמניםתפריטאורח חיים בריא - הכל חוץ מתזונה...כתבות תזונה ובריאותתפריטכתבות תזונה לספורט ואימוניםתפריטכתבות וולנסתפריט
- מתכונים בריאיםארוחות צהרייםתפריטמתכונים טבעונייםתפריטמתכונים ללא גלוטןתפריטמתכונים לעוסקים ספורטתפריטמתכונים דיאטטייםתפריטמתכונים לחגיםתפריטהנצפים ביותר:
- סיפורי הצלחה
11 תגובות
תודה, אשמח מאוד להעשיר את ידיעותי בנושא. תודה
תודה. אהבתי את. הכתוב בנושא. השקדים….אני לא אוכלת “חיות””
ואוכל. במשך היום הרבה דברי חלב + שקדים , אגוזי. מלך,. קשיו,. חמוציות ומספר. פיירות.. .אבל אני גם מאוד. אוהבת. בצקים מאפים ומתוקים לצערי . תודה. ולסוף שבוע נעים. מויקי. נוי
תודה לך 🙂
תודה על מאמר מעניין! השכלתי. 🙂
תודה לך 🙂 שמחתי!
שלום לך אני שותה משקה שקדים שמכינה מכוס שקדים ושלוש כוסות מים למשך שלושה ימים זה מחזיק,, זה נחשב להרבה? ומה לגבי הערך התזונתי?
הי אליס,
צריך לראות את כלל התזונה היומית בכדי להשיב על השאלה הזו.
שאלתי:
השריית השקדים במים ואכילתם ללא קליפה עדיפה?
תלוי במטרה שלך
התכוונתי האם קלייה של שקדים פוגעת במרכיב החלון?
הי צביקה בשקדים יש חומצות אמינו ולא ממש מבנים חלבוניים.