- התחילו כאןברוכים הבאים לאתר שליתפריט
- חוברת מתכונים להורדה בחינם
- בניית תפריט וליווי תזונתיאורח חיים בריאתפריטתזונת ספורטתפריטהריון ולידהתפריט
- הרצאות וסדנאות
- שירותים נוספים
- בלוג הבריאותכתבות תזונה ובריאותתפריטכתבות תזונה וספורט למתאמניםתפריטאורח חיים בריא - הכל חוץ מתזונה...כתבות תזונה ובריאותתפריטכתבות תזונה לספורט ואימוניםתפריטכתבות וולנסתפריט
- מתכונים בריאיםארוחות צהרייםתפריטמתכונים טבעונייםתפריטמתכונים ללא גלוטןתפריטמתכונים לעוסקים ספורטתפריטמתכונים דיאטטייםתפריטמתכונים לחגיםתפריטהנצפים ביותר:
- סיפורי הצלחה
8 תגובות
האם אפיה של קמח שקדים לא מזיקה לשמנים שבו?
התשובה היא לא 🙂
כשאת אומרת להחליף 1:1 מה הכוונה
חצי כוס קמח שקדים = 50 גרם
חצי כוס קמח חיטה = 70 גרם
האם אני ממירה 50 גרם קמח שקדים ב50 גרם קמח חיטה
או חצי כוס בחצי כוס?
ההחלפה היא לפי משקל או נפח?
הי מאיה,
שאלה טובה ואני אתקן את הכתבה. הכוונה להחלפה לפי כוס
האם אפיה בקמח שקדים לא יוצרת רדיקלים חופשיים?
למיטב הבנתי פיצוחים לא מחממים מהסיבה של רדיקלים חופשיים, האם האם זה נכון לגבי קמח שקדים? תודה!
הי עינב,
למיטב ידיעתי זה לא משהו שקורה. רדקלים חופשיים נוצרים בכמות משמעותית בעת טיגון למשל.
אבדוק זאת שוב ואם אגלה משהו מעניין אעדכן!
גם אני מאד מעוניינת לדעת, כיוון שקראתי ששומן השקדים מתחמצן בחום של אפייה , ולכן מתלבטת אם לאפות בתערובות כגון קמח תמי במקום
הי עליזה, את מתכוונת לשמן שקדים או קמח שקדים?