- התחילו כאןברוכים הבאים לאתר שליתפריט
- חוברת מתכונים להורדה בחינם
- בניית תפריט וליווי תזונתיאורח חיים בריאתפריטתזונת ספורטתפריטהריון ולידהתפריט
- הרצאות וסדנאות
- שירותים נוספים
- בלוג הבריאותכתבות תזונה ובריאותתפריטכתבות תזונה וספורט למתאמניםתפריטאורח חיים בריא - הכל חוץ מתזונה...כתבות תזונה ובריאותתפריטכתבות תזונה לספורט ואימוניםתפריטכתבות וולנסתפריט
- מתכונים בריאיםארוחות צהרייםתפריטמתכונים טבעונייםתפריטמתכונים ללא גלוטןתפריטמתכונים לעוסקים ספורטתפריטמתכונים דיאטטייםתפריטמתכונים לחגיםתפריטהנצפים ביותר:
- סיפורי הצלחה
12 תגובות
רק חייב להגיד בתור החבר של מי שרשמה את המתכון המקורי, זה צורם שאין אפילו איזכור לעמוד של ספירולינה…
הי יניב,
אם תקרא את המתכון ולא תסתכל רק על הכותרת תראה שלא רק שיש לינק לעמוד שלה עם הנעה לפעולה להקליק ולעקוב. גם תראה שממש כתבתי את הסיפור של ההיכרות שלנו. הכתבה כמובן באישורה של ספיר, והיא קיבלה גירסה לאישור לפני הפרסום. כפי שאני מקפידה לעשות בכל שיתופי הפעולה שלי.
צורם לי לקרוא תגובה שנכתבה בבירור מבלי שקראת את התוכן.
אני מקווה שלהבא, תוודא שאתה קורא את התוכן לפני שאתה מגיב.
מתכון מעולה!! רקהוספתי קצת דבש
נחמד 🙂 בתאבון – אני שמחה שאהבת
אני מכינה את העוף הזה שוב ושוב ושוב…
רק מקווה שיישאר לנו להמשך השבוע, והחבר’ה לא יזללו הכל בשישי.
(מה קרה? סטייקים לא מספיק טובים לכם? תשאירו את העוף!)
חחחחה מצויין נגה איזה כיף לשמוע!
בתאבון
תודה רבה נשמע מתכון מעולה,
כשרשום מים אחרי ההוספה של הבטטות והבצל, על כמה מים מדובר? לא מצאתי.
תתחיל עם רבע כוס ותבחן האם צריך עוד
האם אפשר להחליף את הבטטה בפחמימה או בירק אחר?
שלום דב,
בוודאי אפשר בתפוח אדמה או דלעת או אפילו קטניות
האם זה ייצא טעים גם אם אבשל שעתיים בסיר, ואחר כך להשחמה אעביר לתנור? תודה רבה
שאלה טובה ספרי לי כשאת מנסה