עוף בבישול ארוך: מתכון פשוט להכנה שעוד תתמכרו אליו

אם אתם חובבי עוף ומחפשים גיוון זה המתכון הזה של עוף בבישול ארוך הוא בדיוק בשבילכם. כדי להקל עליכם אפילו עוד, יצרנו מנה עם תוספת פחמימה מובנית. כל שנותר הוא להכין תוספת של סלט או ירקות בתנור והארוחה מוכנה להגשה.

עוף בבישול ארוך: מתכון פשוט להכנה שעוד תתמכרו אליו
הסדר של המתכון
מתכון לעוף בבישול ארוך

עוף בבישול ארוך טעים ורך

המתכון הזה הוא יצירה משולבת שלי ושל ספירולינה (נכון, השם הזה זכור לכם ממתכון הסלמון הקריספי). כאן אנחנו מביאות לכם גירסה בעלת טעמים מאוזנים ולימוניים ובעמוד האינסטגרם של ספיר תוכלו למצוא את הגירסה המתקתה למתכון, כך שכל אחד יוכל למצוא את אשר מתאים לו או לה. קדימה מתחילים

מתכון לעוף בבישול ארוך

מה צריך?

איך מכינים?

קלוריות וערכים תזונתיים למנה הכוללת חזה עוף וחצי בטטה בינונית

240 קלוריות

15 גרם פחמימה

33 גרם חלבון

5 גרם שומן

המנה מכילה כמות קטנה של פחמימה (מנה אחת בלבד) ולכן כדאי להגיש לצד תוספת איכותית של פחמימה נוספת כמו למשל אפונה ירוקה. כדאי  להגיש לצד שלל ירקות (טריים או צלויים) על מנת לחוש שובע מהיר וכמובן להעשיר את המנה בסיבים תזונתיים.

עכשיו כשיש לכם את כל מה שאתם צריכים כדי להכין עוף בבישול ארוך, כל שנותר הוא להכנס למטבח ולהתחיל בעבודה. תהנו!

עוף בבישול ארוך: מתכון פשוט להכנה שעוד תתמכרו אליו

הצטרפו לרשימת הדיוור שלי כדי לקבל עדכונים לגבי כתבות חדשות שעולות, מתכונים מיוחדים, הנחות מגניבות ובעיקר כדי לספר לי על תכנים שאתם הכי רוצים שאצור עבורכם. איך עושים זאת? משאירים את כתובת האימייל שלכם כאן ↓ ומצטרפים לקהילה 

כן! אני רוצה להצטרף לקהילה
רוצה להצטרף

12 תגובות

  1. רק חייב להגיד בתור החבר של מי שרשמה את המתכון המקורי, זה צורם שאין אפילו איזכור לעמוד של ספירולינה…

    1. הי יניב,
      אם תקרא את המתכון ולא תסתכל רק על הכותרת תראה שלא רק שיש לינק לעמוד שלה עם הנעה לפעולה להקליק ולעקוב. גם תראה שממש כתבתי את הסיפור של ההיכרות שלנו. הכתבה כמובן באישורה של ספיר, והיא קיבלה גירסה לאישור לפני הפרסום. כפי שאני מקפידה לעשות בכל שיתופי הפעולה שלי.
      צורם לי לקרוא תגובה שנכתבה בבירור מבלי שקראת את התוכן.
      אני מקווה שלהבא, תוודא שאתה קורא את התוכן לפני שאתה מגיב.

  2. אני מכינה את העוף הזה שוב ושוב ושוב…
    רק מקווה שיישאר לנו להמשך השבוע, והחבר’ה לא יזללו הכל בשישי.
    (מה קרה? סטייקים לא מספיק טובים לכם? תשאירו את העוף!)

  3. תודה רבה נשמע מתכון מעולה,
    כשרשום מים אחרי ההוספה של הבטטות והבצל, על כמה מים מדובר? לא מצאתי.

שתפו את זה ברשת:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
רוצים להמשיך לבשל? הנה כמה מתכונים שאולי תאהבו
תוכן עניינים

עוף בבישול ארוך ברוטב פשוט וטעים

אם אתם חובבי עוף ומחפשים גיוון זה המתכון הזה של עוף בבישול ארוך הוא בדיוק בשבילכם. כדי להקל עליכם אפילו עוד, יצרנו מנה עם תוספת פחמימה מובנית. כל שנותר הוא להכין תוספת של סלט או ירקות בתנור והארוחה מוכנה להגשה. המתכון הזה הוא יצירה משולבת שלי ושל ספירולינה (נכון, השם הזה זכור לכם ממתכון הסלמון הקריספי). כאן אנחנו מביאות לכם גירסה בעלת טעמים מאוזנים ולימוניים ובעמוד האינסטגרם של ספיר תוכלו למצוא את הגירסה המתקתה למתכון, כך שכל אחד יוכל למצוא את אשר מתאים לו או לה. קדימה מתחילים

עוף בבישול ארוך - מתכון לארוחה שמשאירה רצון לעוד

מה צריך?

עוף בבישול ארוך ברוטב מתקתק

להכנת הרוטב

איך מכינים?

קלוריות וערכים תזונתיים

על פי החישוב שלי במנה  (הכוללת חזה עוף וחצי בטטה בינונית) יש:

240 קלוריות

15 גרם פחמימה

33 גרם חלבון

5 גרם שומן

המנה מכילה כמות קטנה של פחמימה (מנה אחת בלבד) ולכן כדאי להגיש לצד תוספת איכותית של פחמימה נוספת כמו למשל אפונה ירוקה. כדאי  להגיש לצד שלל ירקות (טריים או צלויים) על מנת לחוש שובע מהיר וכמובן להעשיר את המנה בסיבים תזונתיים.

עכשיו כשיש לכם את כל מה שאתם צריכים כדי להכין עוף בבישול ארוך, כל שנותר הוא להכנס למטבח ולהתחיל בעבודה. תהנו!

רוצים עוד מתכונים?
הרשמו לדיוור החודשי וקבלו אותם לפני כולם
הרשמו לדיוור החודשי
כדי לקבל עוד מתכונים בריאים וטעימים

12 תגובות

  1. רק חייב להגיד בתור החבר של מי שרשמה את המתכון המקורי, זה צורם שאין אפילו איזכור לעמוד של ספירולינה…

    1. הי יניב,
      אם תקרא את המתכון ולא תסתכל רק על הכותרת תראה שלא רק שיש לינק לעמוד שלה עם הנעה לפעולה להקליק ולעקוב. גם תראה שממש כתבתי את הסיפור של ההיכרות שלנו. הכתבה כמובן באישורה של ספיר, והיא קיבלה גירסה לאישור לפני הפרסום. כפי שאני מקפידה לעשות בכל שיתופי הפעולה שלי.
      צורם לי לקרוא תגובה שנכתבה בבירור מבלי שקראת את התוכן.
      אני מקווה שלהבא, תוודא שאתה קורא את התוכן לפני שאתה מגיב.

  2. אני מכינה את העוף הזה שוב ושוב ושוב…
    רק מקווה שיישאר לנו להמשך השבוע, והחבר’ה לא יזללו הכל בשישי.
    (מה קרה? סטייקים לא מספיק טובים לכם? תשאירו את העוף!)

  3. תודה רבה נשמע מתכון מעולה,
    כשרשום מים אחרי ההוספה של הבטטות והבצל, על כמה מים מדובר? לא מצאתי.

רוצים להמשיך לקרוא? הנה כמה כתבות שאולי תאהבו

כמה כיף שהחלטת ליצור קשר- קדימה הולכים על זה

אפשר למצוא אותנו :

בטלפון 0547556657

ובאימייל [email protected]

נשמח לחזור אלייך: