- התחילו כאןברוכים הבאים לאתר שליתפריט
- חוברת מתכונים להורדה בחינם
- בניית תפריט וליווי תזונתיאורח חיים בריאתפריטתזונת ספורטתפריטהריון ולידהתפריט
- הרצאות וסדנאות
- שירותים נוספים
- בלוג הבריאותכתבות תזונה ובריאותתפריטכתבות תזונה וספורט למתאמניםתפריטאורח חיים בריא - הכל חוץ מתזונה...כתבות תזונה ובריאותתפריטכתבות תזונה לספורט ואימוניםתפריטכתבות וולנסתפריט
- מתכונים בריאיםארוחות צהרייםתפריטמתכונים טבעונייםתפריטמתכונים ללא גלוטןתפריטמתכונים לעוסקים ספורטתפריטמתכונים דיאטטייםתפריטמתכונים לחגיםתפריטהנצפים ביותר:
- סיפורי הצלחה
8 תגובות
אם אוותר על הסוכר בבראוניז זה עדיין יהיה אכיל?
הסוכר מעניק מרקם, ועדיין מדובר בממתק.
לכן אפשר להכין עם הסוכר שהוא בכמות קטנה ובאמת לאכול בשיקול דעת.
בתאבון
היי קרן,
המתכון נראה מעולה! תודה רבה!
האם אפשר להחליף את הקמח המלא ואת קמח השקדים בקמח טף או קמח כוסמת?
אפשר אבל אני לא יכולה להתחייב על הטעם 🙂
היי,
מה גודל התבנית?
אפשר בכל גודל פשוט השאלה מה יהיה עובי הבראוניז
תודה רבה על המתכון.
שאלה-
האם אפשר במקום סוכר להשתמש בסויטנגו?
תודה
בהחלט כן! 🙂 בתאבון