ד״ר סיגל טפר היא ראש החוג למדעי התזונה במכללה האקדמית תל-חי. לימודי תזונה הם מקצוע מדעי לכל דבר ועניין. תפקידה של התזונאית הוא לא רק להגיד מה לאכול ואיך לסייע למציאת מתכונים, אלא להבין את העקרונות הבסיסיים של הכנת המזון. זאת על ידי הבנה עמוקה של הפיזיולוגיה והביולוגיה של גוף האדם. למה זה חשוב? האם לא מספיק להיות בגרעון קלורי כדי לרדת במשקל? של מי האחריות בתהליך הירידה במשקל? לאתר החוג למדעי התזונה של המכללה האקדמית תל-חי
- התחילו כאןברוכים הבאים לאתר שליתפריט
- חוברת מתכונים להורדה בחינם
- בניית תפריט וליווי תזונתיאורח חיים בריאתפריטתזונת ספורטתפריטהריון ולידהתפריט
- הרצאות וסדנאות
- שירותים נוספים
- בלוג הבריאותכתבות תזונה ובריאותתפריטכתבות תזונה וספורט למתאמניםתפריטאורח חיים בריא - הכל חוץ מתזונה...כתבות תזונה ובריאותתפריטכתבות תזונה לספורט ואימוניםתפריטכתבות וולנסתפריט
- מתכונים בריאיםארוחות צהרייםתפריטמתכונים טבעונייםתפריטמתכונים ללא גלוטןתפריטמתכונים לעוסקים ספורטתפריטמתכונים דיאטטייםתפריטמתכונים לחגיםתפריטהנצפים ביותר:
- סיפורי הצלחה