- התחילו כאןברוכים הבאים לאתר שליתפריט
- חוברת מתכונים להורדה בחינם
- בניית תפריט וליווי תזונתיאורח חיים בריאתפריטתזונת ספורטתפריטהריון ולידהתפריט
- הרצאות וסדנאות
- שירותים נוספים
- בלוג הבריאותכתבות תזונה ובריאותתפריטכתבות תזונה וספורט למתאמניםתפריטאורח חיים בריא - הכל חוץ מתזונה...כתבות תזונה ובריאותתפריטכתבות תזונה לספורט ואימוניםתפריטכתבות וולנסתפריט
- מתכונים בריאיםארוחות צהרייםתפריטמתכונים טבעונייםתפריטמתכונים ללא גלוטןתפריטמתכונים לעוסקים ספורטתפריטמתכונים דיאטטייםתפריטמתכונים לחגיםתפריטהנצפים ביותר:
- סיפורי הצלחה
17 תגובות
ברור כיצד להכין משקה חלב השאלה היא במתכון זה ללא הוספת סוכר מה היא כמות הקלוריות של 100 מילגרם חצי כוס
אני מעריכה שב 100 מ”ל יהיו כ 80 קלוריות. כך בחשבון שכוס סטנדרטית היא 240 מ”ל לערך
כאשר אני מכין חלב שקדים בהתאם למתכון שרשמת. מה כמות הקלוריות ל 100 מילגרם משקה ללא תוספת סוכר פשוט טבעי כנ״ל
שלום רב,
הערכתי היא כ 80 קלוריות.
הייתי רוצה לדעת ערך תזונתי למשקה וערך תזונתי ל”פסולת” שגם איתה אשתמש
לאן הולך השומן למשקה? או שנשאר ב”פסולת” ?
הי אביבה, זו נקודה מעולה ואני אוסיף אותה לכתבה!
ה”פסולת” היא למעשה שקדים טבעיים ולכן יש לה אותו ערך תזונתי כשל שקדים.
תוכלי בעזרת החיפוש להגיע לכתבה ייעודית של שקדים ושם על הערכים התזונתיים!
היי,
מה אורך החיים של חלב השקדים?
האם אחרי כמה ימים במקרר הוא מחמיץ/מתקלקל?
שמתי לב שהוא נפרד לשתי שכבות:
עליונה לבנה ותחתונה שקופה צהבהבה…
הי סיגל,
חלב שקדים (כמו כל מוצר ללא חומרים משמרים) מחזיק במקרר כ 3 ימים ומקפיא אף יותר. לפני כל שימוש יש להריח ולבחון האם המור עדיין טוב.
לגבי הפרדות השכבות, זה קורה תמיד 🙂 לכן יש לערבב לפני השימוש.
שלום,
אני אומנם לא כתבתי את הכתבה הזו אך יש לי יידע רב בתזונה..
חלב שקדים מרבה את החלבונים בגוף וניתן לשמור אותו כיומים במקרר
הוא נפרד וזה בסדר, מערבבים ושותים.
לבריאות והצלחה.
תודה אלישבע
מה הערכים התזונתיים: חלבון, ויטמינים וכד’ בחלב שקדים בייתי.
הערה עברתי לחלב שקדים בייתי ונפטרתי מליחה צמיגית בבית הבליעה.
תודה
הי אביבה את הערכים התזונתיים את יכולה למצוא את התשובות לכל השאלות בכתבה עצמה תחת הכותרת “חלב שקדים ערך תזונתי וקלוריות: שונות אדירה בין המותגים השונים!” ותודה על השיתוף
האם זה מומלץ לתוספת להנקה לתינוקות במקום תמ”ל?
אם כן מאיזה גיל אפשר לשלב?
הי פנינה,
כהמלצה כללית- ממש לא! בטח שלא לפני שלב הטעימות. אני מציעה לכם לגשת לייעוץ אישי במידה ואם יש ספק בנוגע להתפתחות.
היי תוכלי לכתוב לי בערך את כמות הסידן שיש בחלב זה?
או שהסידן נשאר בפסולת?
אני מכינה חלב שקדים על בסיס קבוע כבר 3 שנים . מכינה שוקו על בסיס קקאו עם קינמון וציפורן. קראתי כתבה של פרופסור חיים גמליאל והוא טוען שהשקדים הוא לא מזון על מכיון שיש בו הרבה אומגה 6 .מה את אומרת ?
האם מותר לחמם מעט חלב שקדים בייתי ? האם זה עושה נזק לשומן ?
כדי להבין אם את צורכת אומגה 6 יתר על המידה יש לבחון את כל התזונה שלך ולא פרט אחד בה בלבד.
אפשר לחמם חלב שקדים ביתי מעט 🙂