- התחילו כאןברוכים הבאים לאתר שליתפריט
- חוברת מתכונים להורדה בחינם
- בניית תפריט וליווי תזונתיאורח חיים בריאתפריטתזונת ספורטתפריטהריון ולידהתפריט
- הרצאות וסדנאות
- שירותים נוספים
- בלוג הבריאותכתבות תזונה ובריאותתפריטכתבות תזונה וספורט למתאמניםתפריטאורח חיים בריא - הכל חוץ מתזונה...כתבות תזונה ובריאותתפריטכתבות תזונה לספורט ואימוניםתפריטכתבות וולנסתפריט
- מתכונים בריאיםארוחות צהרייםתפריטמתכונים טבעונייםתפריטמתכונים ללא גלוטןתפריטמתכונים לעוסקים ספורטתפריטמתכונים דיאטטייםתפריטמתכונים לחגיםתפריטהנצפים ביותר:
- סיפורי הצלחה
10 תגובות
היי, רציתי לשאול החישוב הקלורי הוא לכמה חתיכות?
הי פדות הכוונה ל 15 חתיכות 🙂
מה אפשר לשים במקום השמן קוקוס? אני אלרגית
נסי שמן זית עדין 🙂
אם אני רוצה לשים אבקת חלבון. כמה אני צריכה לשים?
בהתאם לכמות החלבון שהיית רוצה שהחטיף יכיל בהתאם למה שמתאים לדיאטה שלך
היי קרן, זה טעים בטירוף, אבלללל
השתמשתי ביוגורט 1.5% רגיל ולא פרו.
כל החלק עם החמאת בוטנים+יוגורט+קמח שקדים לא נעשה בצקי, חשבתי שאחרי שיתקרר ויתייצב יתחיל להיות נוקשה יותר, שפכתי את השוקולד כמובן שהתקשה, אבל החטיף עצמו עדיין קרמי מלמטה.
בנתיים הקפאתי חצי נחמה.
האם זה לא נעשה סמיך/בצקי בגלל שהשתמשתי ביוגורט רגיל ולא פרו?
ומה ההבדל בין יוגורט מועשר ליוגורט עשיר בחלבון?
היוש הילה 🙂
איזה כיף שאהבת.
בגדול השינוי במרקם בהחלט יכול להיות בגלל היוגורט. יוגורט פרו באופן ספציפי נעשה על ידי הגבנה (מלשון גבינה) ולכן המרקם שלו יציב יותר לעומת יוגורט נוזלי שיש לו העשרה חלבונית.
אבל… אם זה יוצא טעים עם היוגורט בו השתש וההקפאה עושה את שלה- למה לא? זה טריק מגניב
הי , אפשר להחליף שמן קוקוס במשהו אחר ?
למען האמת בשמן זית עדין ללא טעם נלווה