- התחילו כאןברוכים הבאים לאתר שליתפריט
- חוברת מתכונים להורדה בחינם
- בניית תפריט וליווי תזונתיאורח חיים בריאתפריטתזונת ספורטתפריטהריון ולידהתפריט
- הרצאות וסדנאות
- שירותים נוספים
- בלוג הבריאותכתבות תזונה ובריאותתפריטכתבות תזונה וספורט למתאמניםתפריטאורח חיים בריא - הכל חוץ מתזונה...כתבות תזונה ובריאותתפריטכתבות תזונה לספורט ואימוניםתפריטכתבות וולנסתפריט
- מתכונים בריאיםארוחות צהרייםתפריטמתכונים טבעונייםתפריטמתכונים ללא גלוטןתפריטמתכונים לעוסקים ספורטתפריטמתכונים דיאטטייםתפריטמתכונים לחגיםתפריטהנצפים ביותר:
- סיפורי הצלחה
10 תגובות
תודה על מתכון מעולה.
טעים מאוד.
איזה כיף תודה 🙂
כמה זמן זה נשמר במקרר?
עד יומיים 🙂
היי,
נראה נהדר.
שאלה לגבי כמות החלבון,
יכול להיות שאני טועה, אבל
200 גרם עדשים זה לא 50 גרם חלבון?, אם מחלקים לשתי מנות החלבון אמור
להיות גבוה יותר לו?.
תודה על התגובה.
הי מור, זה סופר טעים!!
לגבי החלבון על פי התוכנה בה אני משתמשת זה הניתוח, ייתכן ויש סטייה לכאן או לכאן אך ללא ספק מדובר במנה יחסית עשירה בחלבון
הי קרן,
חצי כוס טחינה – הכוונה טחינה גולמית, נכון?
נכון
היש מתכון עדשים ללא טחינה? הנכד שלי אלרגי לטחינה
הי אהובה, כן יש באת רמתכון חווס משעועית אדומה תעשי חיפוש ותגיעי אליו 🙂