אני חושבת שזה שכתבתי על הערכים התזונתיים שיש בחופן גרעיני דלעת מסגירים את התשובה שלי. אם לדייק, אין כמות יומית מומלצת לשום מאכל. יש לשים לב לשילוב המאכלים השונים שאנחנו צורכים במהלך היום ולוודא כי יחד מכילים את הערכים התזונתים להם אנו זקוקים. ובכל זאת, לא כולנו תזונאים ולכן יש כללי אצבע שלרוב יהיו טובים לכולם. אז במידה ואתם בריאים ומעל לגיל 18 הייתי אומרת שחופן מידי פעם יכול להיות רעיון טוב כחלק מדיאטה ים תיכונית מאוזנת. ושוב, ההמלצה שלי היא להתייעץ באופו אישי עם איש מצקוע. כדי לעשות את ההתאמה פעם אחת כמו שצריך.
17 תגובות
שמעתי על תכונה נוספת ; כנגד לנשירת שיער .האם זה נכון?
נשירת שיער יכולה לנבוע מאי אלו סיבות. מחסור במינרלים כמו אבץ הוא אחד מהם אך לא בלעדי.
לגבי נשירת שיער תבדקי את התזונה הכוללת שלך. האם את אוכלת בריא?
וכדאי כמו שקרן אמרה בכתבה לשלב בסלט ובמאכלים שציינה גרעיני דלעת יכול לעזור. לעבוד על מדיטציה ורגיעה
אוסיף שלנשירת שיער יכולות להיות עוד סיבות. ולפעמים מדובר במהלך טבעי- לכן אם יש ספק יש לפנות לרופא המשפחה
האם גרעיני דלעת נחשבים חומציים ?
מה הכוונה?
האם יש ערך תזונתי לגרעיני דלעת שעברו קליה?
כן אבל פחות. ובמידה והם מלוחים אז יש את נושא עודף הנתרן
מעניין מאוד תודה רבה!
האם בסדר לאכול גרעיני דלעת כחלק מגרנולה?
החימום בתנור יפגע בקבלת מלוא הדברים הטובים שלהם?
הקליה מקלקלת את הרעיון הכללי של אוכל בריאותי.
אם את/ה קולה כל סוג של גריעינים הגרעינים כבר לא בריאים ואפילו משמינים.ובעצם נהפכים לשומן לא בריא.
לא מדוייק,
עדיף תמיד לאכול מזון כמה שיותר גולמי. אבל זה לא אומר שבגרעינים קלויים אין כלום. בנוסף גם אכילה של גרעינים שאינם קלויים עלולה להיות משמינה- זה תלוי בכמות
הי,
האם אבץ מצטבר בגוף? למשל אם אוכלת ביום חופן ומקבל הרבה אבץ הוא מצטבר בגוף או שעודף יוצא?
אשמח לדעת מה הכוונה? האם אפשר לקבל הארעלת אבץ מאכילה של גרעיני דלעת?
תודה רבה על תוכן מעולה!
שתי שאלות:
1. האם זה נכון שזה עוזר לעיכוב בשפיכה הגברית?
2. האם כף מלאה ביום זה שווה ערך “לחופן”?
הי ניסים על השאלה הראשונה אני לא יודעת לענות לגבי השאלה השנייה- הכוונה לכף מדידה
תודה רבה על המידע הקשור לקליית
גרעיני דלעת !!
🙂 בבקשה