אם נטייל באיטליה נראה שפיצה מקבלת צורות רבות. אנחנו כמובן מכירים את הפיצה עם כמות רבה של גבינה ורסק עגבניות מתובל בסוכר, יחד עם זאת בהחלט ניתן להכין פיצה שעשויה מרכיבים איכותיים. נסו להכין בעצמכם או לקנות בצק שעשוי מחיטה מלאה או כוסמין, ולשלב בפיצה שלכם גבינה איכותית בכמות קטנה. גבינה קשה אמנם מכילה כמות גדולה יותר של שומן אבל גם כמות רבה יותר של סידן ועל כן עדיף שעל הפיצה ממנה אתם נהנים מידי פעם תהיה מעט גבינה עתירה יותר בשומן. בנוסף הכינו לבד את רסק העגבניות ואל תוסיפו סוכר. העשירו את הרוטב של הפיצה בעשבי תיבול בריאים כמו למשל בזיליקום, כך תרוויחו מגוון של טעמים וגם עוד כמה ויטמינים ומינרלים חיוניים ובריאים לגוף. חשוב לזכור שאמנם הכנה בייתית או בחירה באוכל שהוכן במסעדה בה חומרי הגלם איכותיים, מבטיחה מזון בריא יותר מאותו הג’אנק פוד המסורתי. על פי רוב, עדיין כראה יכילו כמות רבה של קלוריות ועל כן לא מומלץ בכל יום. בנוסף, ג’אנק מעבר להיותו לא בריא גורם לבזבוז כספי ענק, חזרו למקורות, אכלו אוכל מבושל והפכו את המטבח שלכם למינימליסטי.