- התחילו כאןברוכים הבאים לאתר שליתפריט
- חוברת מתכונים להורדה בחינם
- בניית תפריט וליווי תזונתיאורח חיים בריאתפריטתזונת ספורטתפריטהריון ולידהתפריט
- הרצאות וסדנאות
- שירותים נוספים
- בלוג הבריאותכתבות תזונה ובריאותתפריטכתבות תזונה וספורט למתאמניםתפריטאורח חיים בריא - הכל חוץ מתזונה...כתבות תזונה ובריאותתפריטכתבות תזונה לספורט ואימוניםתפריטכתבות וולנסתפריט
- מתכונים בריאיםארוחות צהרייםתפריטמתכונים טבעונייםתפריטמתכונים ללא גלוטןתפריטמתכונים לעוסקים ספורטתפריטמתכונים דיאטטייםתפריטמתכונים לחגיםתפריטהנצפים ביותר:
- סיפורי הצלחה
38 תגובות
האם ניתן להמיר את החלב שקדים לחלב רגיל?
הי מיכל,
אפשר לעשות את ההחלפה ואז המרקם ייצא קצת דחוס יותר.
אחלה מתכון תודה רבה.
הכנתי ויצא ממש טעים.
איזה כיף לשמוע שיר! אשמח גם לראות תמונה (אם עוד נשארו עוגיות לצלם)
כמה גרם צריכה להיות כל עוגיה בכדי שתהיה 50 קלוריות ?
הי שירה,
אני לא עובדת עם גרמים של אוכל אלא כמויות- אם תכיני מהמתכון 20 עוגיות כל אחת תהיה 50 קלוריות בממוצע 🙂
תודה ❤️
🙂 תודה לך
היי, במה אפשר להחליף את השמן קוקוס?
את יכולה להמיר ביחס של 1:1 עם חמאה. קחי בחשון שזה משנה את הערכים התזונתיים 🙂
היוש
אפשר להחליף את החלב סויה באורז שקדים?
היוש היוש – אפשרי . זה ישנה את הערכים התזונתיים – חשוב לדעת 🙂
היי
האם להשתמש בסוכר חום כהה (במרקם דביק) או בחום דמררה (בהיר)?
בבהיר, כדי שהמרקם יצא טוב 🙂
היי,
לפי מה רואים אם צריך להוסיף עוד משקה סויה?
לפי המרקם 🙂 ואפשר גם להכין פעם ואז להסיק לפעם הבאה
מה אפשר במקום חלב סויה לא חלבי? תודה
אפשר לנסות עם חלב שקדים אבל קשה לדעת אם זה יגע במרקם
העוגיות נשארו עגולות ולא השטתחו כלל
מעניין, והטעם?
היי, האם ניתן להמיר את הקמח שיבולת שועל בקמח לבן?
לצערי אין לי מעבד מזון שאוכל לטחון איתו
הי פז, אפשר אבל לצערי זה מפספס את המטרה. מה עם לרכוש קמח שיבולת שועל?
היי, נראה מעולה, אפשר להשתמש בסוכר חום של סוויטאנגו? ןבשוקולד מריר לל”ס כדי להפחית עוד קלוריות?
הי מיטל,
אפשר אבל צריך לדעת איזה שוקולד כדי לברר האם יש שם ממתיק שאסור בחימום
תוכלי לפרט בבקשה לגבי ממתיק שאסור בחימום? אני משתמשת בשוקולד צ’יפס של סוויטנגו
הי מיה
על פני האריזה אמור להיות כתוב.
בוודאי שאספרטיים לא נועד לחימום
ניסיתי להכין הרבה מתכונים ותמיד יצא יבש, או שהרגיש “בריא מדי” ולא מספק.. זה המתכון הכי טוב שיצא לי להכין! ממש עונה על הצורך למתוק, קל להכנה, ופשוט טעים. ♥
מלא מלא תודההה 🙂 בתאבון
היי, האם אפשר לוותר על השמן?
הי דורין,
מה הסיבה שתרצי לוותר?
הי
אם במקום שמן קוקוס אני שמה שמן רגיל/חמאה
כמה קלוריות תהיה כל עוגיה?
ההבדל לא משמעותי
הי
בנוסף, מה אפשר במקום משקה סויה?
והאם אפשר במקום סוכר חום לשים סוכר של סוויטאנגו?
הי מיטל,
לגבי סוויטנגו נראה לי שזה מתאים לאפייה (תבדקי באתר שלהם) ולגבי משקה הסויה אפשר חלב פרה אם את לא טבעונית או חלב שקדים
היי, נשמע מעולה! ישנו תחליף לשמן קוקוס? פחות מתחברת לטעם. והאם אפשר להוסיף גם בננה מעוכה לכל הסיפור? תודה מראש 🙂
הי רחלי,
אפשר להשתמש בשמן זית עדין (בלי טעם נלווה).
בנוסף אפשר לנסות לשים בננה אבל אני לא יודעת איך זה ישפיע על המרקם :\
אולי תגלי לי
אני עושה הכל ממש לפי המתכון אבל עדיין יצאו לי ממש שונה משלך בתמונה 🙁
הייתי מעלה תמונה אם היה אפשר
הי מירי, איך יצא הטעם?