- התחילו כאןברוכים הבאים לאתר שליתפריט
- חוברת מתכונים להורדה בחינם
- בניית תפריט וליווי תזונתיאורח חיים בריאתפריטתזונת ספורטתפריטהריון ולידהתפריט
- הרצאות וסדנאות
- שירותים נוספים
- בלוג הבריאותכתבות תזונה ובריאותתפריטכתבות תזונה וספורט למתאמניםתפריטאורח חיים בריא - הכל חוץ מתזונה...כתבות תזונה ובריאותתפריטכתבות תזונה לספורט ואימוניםתפריטכתבות וולנסתפריט
- מתכונים בריאיםארוחות צהרייםתפריטמתכונים טבעונייםתפריטמתכונים ללא גלוטןתפריטמתכונים לעוסקים ספורטתפריטמתכונים דיאטטייםתפריטמתכונים לחגיםתפריטהנצפים ביותר:
- סיפורי הצלחה
18 תגובות
תודה על המתכון הכנתי יצא טוב אבל זה קרמי כמו בתמונה. האם יש לך רעיון למה? יש לי בלנדר ויטמיקס הם הציעו לשים 600 גרם שקדים קלויים ואני לא יודעת אם זה בגלל זה. אני חוששת לשים פחות כי הבנתי שככה המכשיר שלהם עובד
הכמות לא משנה 🙂
לפעמים המרקם תלוי העוצמה שבוחרים בבלנדר… אולי יש תוכנית אחרת שמייצרת טחינה אחרת וזה ייתן מרקם? שווה לשחק עם זה קצת
עדיין מחכה ל”טיפ המגניב” שמובטח בכותרת.
קליק-בייט זה דבר מעצבן.
הי הי,
הטיפ המגניב (מגניב בעיניי כמובן) הוא זה שאפשר להכיןמ ממרח השקדים גם חלב שקדים!
אז תודה שהסבת לתשומה ליבי שזה לא היה ברור ועכשיו תיקנתי את הטקסט כדי שיהיה ברור שזה הטיפ
איזה כיף שאת מגיבה לתגובות ומשפרת את התוכן! תודה!
תודה על ההערכה 🙂
כמה גרם של ממרח יוצא?
זה תלוי בכלים בהם אתה משתמש
יצא אבקתי לגמרי, יש לך רעיון למה?
הסיבה היחידה שאני יכולה לחשוב עליה היא הטחינה בבלנד :\
יש לי ממרח שקדים קנוי שהתקשה מאד (השמן נפרד מהשקדים שהתגבשו לגוש אחד)יש לך רעיון איך ניתן להגמיש אותו בחזרה לממרח מבלי לפגוע בטעם ?
זו שאלה מעניינת …. האמת שאין לי פתרון. ייתכן ועבר זמנו.
האם צריך שקדים מולבנים או שקד רגיל עם הקליפה ?
הי אפשר גם וגם – שקדים מולבנים ייתנו מרקם יותר אחיד. לעומת זאת שקדים בקליפתם ייתנו יותר ערכים תזונתיים
הי,
האם משתמשים בשקדים עם הקליפה?
אפשר גם וגם 🙂
יצא ממש ממש טוב, תודה רבה
יזה יכף! בתאבון