- התחילו כאןברוכים הבאים לאתר שליתפריט
- חוברת מתכונים להורדה בחינם
- בניית תפריט וליווי תזונתיאורח חיים בריאתפריטתזונת ספורטתפריטהריון ולידהתפריט
- הרצאות וסדנאות
- שירותים נוספים
- בלוג הבריאותכתבות תזונה ובריאותתפריטכתבות תזונה וספורט למתאמניםתפריטאורח חיים בריא - הכל חוץ מתזונה...כתבות תזונה ובריאותתפריטכתבות תזונה לספורט ואימוניםתפריטכתבות וולנסתפריט
- מתכונים בריאיםארוחות צהרייםתפריטמתכונים טבעונייםתפריטמתכונים ללא גלוטןתפריטמתכונים לעוסקים ספורטתפריטמתכונים דיאטטייםתפריטמתכונים לחגיםתפריטהנצפים ביותר:
- סיפורי הצלחה
4 תגובות
שלום קרן, ותודה על המידע רב הערך.
האם ניתן לאכול בקביעות בטטה ללא בישול (כמו גזר, או מרוסקת)?
אגב, אני תמיד מסתכל בנוטריישן או ב USDA. אבל שם אין את הפירוט שהבאת במאמר. ולדוגמה – שם כתוב שיש X גרם עמילן וY גרם פרוקטוז וכו’, אבל אין פירוט על 3 סוגי העמילן שהזכרת. אודה מאוד על קישור למקורות שנותנים את המידע המפורט שהבאת (בבטטה ובכל מזון אחר)
תודה מאוד וחג שמח!
הי רם,
באתרים כמו ה USDA לא ייתנו את פירוט הסוג של העמילן אלא באמת את הכמות הכוללת שלו במזון.
הפרטים על הסוגים של העמילנים בבטטה נלקחו מתוכנות פירוט מזון בשימוש של דיאטנים ממאגר המידע של משרד הבריאות (שמתחדש מעת לעת)
היי, האם ניתן לאכול בטטה לא מבושלת?
אני לא ממליצה- זה לא מאוד טעים בעיניי